Bimota Forum Forum Index Bimota Forum
Forum for Bimota Owners and Riders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  

Forum playing up?

 
Post new topic   Reply to topic    Bimota Forum Forum Index -> General Chat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
welshlamb



Joined: 09 Mar 2011
Posts: 237
Location: South Wales , Nr. Abergavenny

PostPosted: Wed Jan 20, 2016 9:58 am    Post subject: Forum playing up? Reply with quote

Is it just me or are there some photos and even whole posts going missing
_________________
Not as many bikes as I would like and already too many to keep up with!


Last edited by welshlamb on Wed Jan 20, 2016 12:13 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
waggy



Joined: 26 Sep 2011
Posts: 273
Location: Northern Ireland

PostPosted: Wed Jan 20, 2016 11:55 am    Post subject: Reply with quote

Yup, have noticed all my photos in my threads have disappeared. Might be a result of the forum going down for some weeks.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
vort28



Joined: 22 Mar 2010
Posts: 1691
Location: Northwest , UK

PostPosted: Wed Jan 20, 2016 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Have noticed that the old way of uploading pictures to the forum instead of using an online photo account stopped working after forum down last time. It also seems to have stripped out any photo's that have been loaded this way on existing posts, so yes , some pictures gone missing.
Obviously if someone has posted using an online photo account and then deleted or moved the pictures, they also go missing.
Not noticed posts going missing though.
Back to top
View user's profile Send private message
2bims



Joined: 03 Apr 2010
Posts: 4402

PostPosted: Wed Jan 20, 2016 1:42 pm    Post subject: Reply with quote

Photobucket accounts still seem to have retained piccies....the ones of my exhaust coating are still there in "exhaust coating" thread......some accounts like Flickr though seem to have dissappeared......
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Admin


Joined: 22 Oct 2007
Posts: 363
Location: Stafford, UK

PostPosted: Thu Jan 21, 2016 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

Hi

The photos have not moved yet (I have the backed up). When I moved the forum to a new server the layout of the directories, etc, is a bit different so need a bit of time to sort it out

Shouldn't be any posts missing.

All the best

Katy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Bimota Forum Forum Index -> General Chat All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

The Bimota Forum has no official connection to Bimota S.p.A.. We just ride or are interested in their motorcycles and support the brand. All trademarks are acknowledged